Elsykler APACHE

Apache Bicycles er ett tsjekkisk sykkelmerke med tradisjon fra året 2001. Vi har jobbet intenst med el- sykler fra 2008 a derfor kan vi i dag tilby ni års erfaring med utvikling, salg og service av el-sykler. Vi er en av de eldste som selger el-sykler i det tsjekkiske markedet og vi er ikke redd for å si at vi er pionerer av el-sykling i Europa.

Vi strever etter å tilby en fullstendig sortiment av el-sykler av forskjellige kategorier og prisnivå i middels og høy klasse, for å tilfredsstille forskjellige kundegrupper. I vårt tilbud finner dere en by el-sykkel for å komme seg på jobb eller til kjøpesenter i prisklasse 15.000,-ved siden av totalt avdempet topp fjellsykkel modell til nesten 30.000,-.

Som det eneste tsjekkiske merket bruker vi på våre el-sykler i stor utstrekning det mest fullkomne systemet fra Bosch. Nylig har vi i vårt sortiment begynt å bruke midtdrivkraft Shimano STePS og som noen av de første i verden bruker vi midtdrivkraft Bafang MaxDrive, som vi også har vært med på å utvikle og teste. I de fleste modellene bruker vi egen system for elektrisk drivkraft Apache Power.

Når vi utvikler el-sykler konsentrerer vi oss først og fremst om pålitelighet, funksjonalitet, lite krevende betjening og enkel manipulasjon. De fleste komponenter kommer fra renommerte merker som for eksempel. Bosch, Shimano, Samsung, 8FUN, SR Suntour eller Kenda. For oss er viktig også det, hvordan de enkelte modeller ser ut. Vi strever etter å kombinere  kolleksjon med moderne og enkel design med retro elementer, slik at hele kolleksjon blir fargerik og samtidig balansert.

Hos el-sykler er aller viktigst pålitelighet som gjelder ikke bare selve sykkelen, med først og fremst også produsenten, som skal være i stand til å yte kvalitets service ikke bare i garanti perioden, men også mange år etter att denne har utløpt. Helt fra begynnelsen av sykkel produksjon tilstreber vi rask og god service både i garantitiden men også etter den og tilgjengelighet av reservedeler.

Etter hvert bygger vi opp et nett av salgs-, test- og service sentrer, som er i dag med mer en 180 partnere det største i Tsjekkia.

Vi har tro på, at dere finner ett produkt i vårt brede tilbud og blir en fornøyd bruker av el-sykkel Apache.